Svečano otvoreni Majski pulmološki dani 2014

Objavljeno: 22. 9. 2014 u 14:56h

U petak 19. 9 .2014 godine, u 09:00 časova svečano su otvoreni 22. “Majski pulmološki dani 2014” u etno selu “Stanišić” u Bijeljini.

Slika br. 2

Predavanja i izlaganja naučno-stručnih radova su u toku, a teme ovogodišnjih Majskih pulmoloških dana su hronična opstruktivna bolest pluća, karcinom pluća i astma.

Organizator Majskih pulmoloških dana 2014 su Udruženje pneumoftiziologa/pulmologa Republike Srpske i Klinika za plućne bolesti Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka.

„Majski pulmološki dani“ predstavljaju Kongres međunarodnog karaktera, na kome se prezentuju originalna istraživanja, stručni radovi, te revijalna predavanja iz oblasti pulmologije u kojem učestvuju ljekari iz drugih medicinskih specijalnosti, koji se u svome svakodnevnom radu susreću sa respiratornom problematikom”, navodi se u saopštenju.

U radu ovog stručnog skupa učešće je uzelo 230 ljekara, sa više od 60 prijavljenih naučnih i stručnih radova.

Generalni sponzor „Majskih pulmoloških dana“ je farmaceutska kuća Roche d.o.o. BIH.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svecano-otvoreni-majski-pulmoloski-dani-2014/||claudebot