Doboj: Ni leša ni ubice

Objavljeno: 22. 9. 2014 u 11:48h

Potraga za tijelom Vanje Panića, za koga se vjeruje da je ubijen u dobojskom obračunu. Raspisana potjernica za Dariom Jekićem koji je Paniću pucao u glavu.

doboj-pucnjava-uvidjaj

Tijelo Vanje Panića (28) iz Boljanića kod Doboja, koji je upucan u glavu u dobojskom obračunu 14. septembra, još nije pronađeno, a osim policije u potragu se uključila i porodica najvjerovatnije ubijenog.

Naime, prema zvaničnoj verziji, Panić je ranjen u pucnjavi u centru Doboja i još nije pronađen i pored opsežne potrage. Policija sumnja da je mladić mrtav, jer je u njega Dario Jekić pucao iz blizine u glavu. Kada se grupa u kojoj je bilo osam mladića i koji su bili direktni ili indirektni učesnici u tuči, razbježala, ubica se vratio na mjesto zločina i Panića ubacio u automobil i odvezao u nepoznatom pravcu.

Obojici se gubi trag, samo je u prigradskom naselju Prisade na granici sa Federacijom BiH, pronađen automobil sa lokvom krvi. MUP RS je raspisao potjernicu za Jekićem pod sumnjom da je izvršio ubistvo, ali i dalje traga i za tijelom najvjerovatnije ubijenog.

Panić je prije osam godina osuđen za pljačku tri banke u opštini Petrovo na Ozrenu, na šest i po godina zatvora. Sa njim su u pohodima bile još dvije osobe, isto kao i pre četiri godine kada je tokom izdržavanja kazne u Banjaluci, dok je boravio na vikendu opljačkao poslovnicu podgoričke Prve banke Crne Gore. Iz Banjaluke je u Podgoricu otišao rentakarom, a kada su uhapšeni otkriveno je da je jedan od saučesnika bio policajac iz Banjaluke, sa kojim je doputovao u glavni grad Crne Gore, gdje im se pridružio i jedan Nikšićanin.

Panić je i ovog puta u razračnunavanje na dobojskom asfaltu „uletio“ sa izdržavanja zatvorske kazne, jer je koristio dopust zbog dobrog vladanja u zatvoru.

Osumnjičeni Dario Jekić je takođe dobro poznat organima pravosuđa, jer je izdržavao kaznu zbog učestvovanja u pljački.

Porodica

U potragu za Panićem se uključila i njegova porodica. Oni su objavili njegovu fotografiju i molbu da se svi koji imaju bilo kakva saznanja o njemu i ovom slučaju jave porodici.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/doboj-ni-lesa-ni-ubice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])