Radni kolega ga pregazio bagerom

Objavljeno: 21. 9. 2014 u 19:11h

Tivatska policija uhapsila je u subotu Slavišu Markovića (35) iz Zavidovića, nastanjenog u Doboju, zbog sumnje da je izazvao nesreću u Radovićima, kod Tivta, u kojoj je u poginuo Trebinjac Milenko Bulajić (35).

bager

Prema pisanju crnogorskih medija, tragedija u kojoj je poginuo mehaničar Bulajić dogodila se u petak oko 18 časova, dok je on popravljao bager na placu budvanske firme “Erde” u Radovićima, a koja je vlasnik mašine.

Tom prilikom Bulajić je zadobio teške tjelesne povrede od kojih je na licu mjesta preminuo. Očevici ove tragedije su policiji ispričali da je Bulajić pokušavao popraviti bager.

“Nakon što je nekoliko puta ulazio i izlazio iz mašine, nesrećni mehaničar se našao ispod njenog točka u trenutku kada se ona pokrenula”, tvrde očevici.

Tivatska policija je izvršila uviđaj kojem je prisustvovao i osnovni državni tužilac Jovanka Čizmović.

Tokom uviđaja posumnjali su u priču očevidaca, pa su dan kasnije priveli Markovića, koji je radio zajedno sa Bulajićem.

“Policija je došla do saznanja da je Marković najvjerovatnije sjedio u kabini bagera i da je on pokrenuo mašinu u trenutku dok se Bulajić nalazio pored točkova”, pišu tamošnji mediji.

Ova vijest je šokirala Trebinjce, koji kažu da je Bulajić bio veoma vrijedan čovjek.

“Milenko je jako dobar i vrijedan čovjek, svima je bio dobar samo nije sebi. Donedavno je radio u jednom gatačkom preduzeću, gdje je takođe popravljao te teške mašine”, ispričao nam je Bulajićev poznanik. Kako kaže, Bulajić je živio sa majkom u trebinjskom naselju Gornje Police, te je nedavno otišao u Tivat da zaradi nešto novca.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/radni-kolega-ga-pregazio-bagerom/||claudebot