Bogdana Trifković iz Istočnog Sarajeva je Miss Earth BiH 2014, Banjalučanke druga i treća pratilja

Objavljeno: 20. 9. 2014 u 13:42h

Pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss Earth BiH, koji je sinoć održan u prepunom klubu “Studio 1”, je Bogdana Trifković iz Istočnog Sarajeva.

Miss earth BiH 2014

Titulu treće pratilje ili Miss Fire (Miss vatre) dobila je Milena Tunguz iz Banjaluke, dok je druga pratilja ili Miss Water (Miss vode) Bojane Lazić takođe iz Banjaluke.

Titula prve pratilje, Miss Air (Miss zraka), pripala je Sarajki Almis Mesihović.

Izbor za Miss Earth BiH 2014. je izbor sa ciljem podizanja svijesti o ekologiji, stoga je njihov slogan “Ljepota sa svrhom”. Svoju ljepotu djevojke su iskoristile samom prijavom na ovaj izbor, a kroz različite manifestacije tokom nekoliko mjeseci pokazale su svoje mogućnosti i sposobnosti.

“Ne želim zvučati skromno, ali evidentno je da je izbor odlično prošao. Sama činjenica je da klub prepun, jedan je od dokaza za to. Iz godine u godinu vlada sve veća zainteresovanost za ovaj izbor. To vidimo po publici koja je zainteresovana za ovaj događaj. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja”, kazao je Drago Gavranovič, vlasnik licence Miss Earth BiH.

Publiku su u muzičkom dijelu programa zabavljali Dado Glišić, Davor Jovanović i Dženan Jahić, a na after partiju svi su zaplesali uz ljetne hitnove DJ-a Benjamina Milića.

“Miss Earth BiH zaista postaje brend u BiH i ovo je jedinstvena prilika mladim djevojkama da dokažu sebi da mogu uspjeti. Mi ne stajemo na ovome, odmah idemo dalje sa pripremama za narednu godinu. Prijave su već otvorena i dostupne putem online forme na stranici www.misseartrhbih.com. Ovo je šansa koju zaista treba iskoristiti”, kazala je Emina Slijepčević, PR ovog izbora ljepote sa svrhom.

Novu Miss Earth BiH sada čekaju velike pripreme za svjetski izbor, koji će biti održan u novembru na Flipinima. Organizatori očekuju da će Bogdana biti pravi ambasador naše zemlje i predstaviti nas, našu kulturu, ljude i podići svijest ljudi o našoj prelijepoj domovini, istaknuli su.

Podsjetimo, prošlogodišnja Miss Earth BiH bila je Vera Krneta.

Izvor: Klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bogdana-trifkovic-iz-istocnog-sarajeva-je-miss-earth-bih-2014-banjalucanke-druga-i-treca-pratilja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])