Starac ubio bivšu suprugu, koju je izbacio na ulicu kada je našao drugu ženu

Objavljeno: 17. 9. 2014 u 19:55h

Narušeni međuljudski odnosi nakon razvoda braka doveli su do velike tragedije u selu Kukunjevac nedaleko od hrvatskog grada Lipika.

traka-policija

Ivan G (86) ubio je bivšu suprugu, nekoliko godina mlađu Milku.

Naime, starac je danas pozvonio na vrata svoje nekadašnje životne saputnice, odgurnuo i zario nož u srce, tvrde komšije.

Milka se nalazila u kući gdje je pronašla utočište dok se ne okonča sudski spor oko zaostavštine koji su vodili. On je taj spor izgubio, a od svoje penzije nije joj plaćao naknadu za izdržavanje, iako je trebalo.

Nije ni izašao iz porodične kuće, kao što mu je sud naložio, a već nekoliko puta joj je prijetio da će joj zagorčati život.

Kada je došlo do tragedije, niko nije čuo viku, a na mjestu događaja brzo je pristigla policija. Jedan komšija je dodao da je video muškarca prije nego što ga je odvela policija i da je na odjeći imao tragove krvi.

Inače, Milka je njegova druga supruga, koju je istjerao iz kuće nakon što je pronašao treću ženu, s kojom već živi preko pet godina.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/starac-ubio-bivsu-suprugu-koju-je-izbacio-na-ulicu-kada-je-nasao-drugu-zenu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])