Sale: Mislili su da nisam baš najnormalniji

Objavljeno: 16. 9. 2014 u 12:36h

Selektor Saša Đorđević prisjetio se kako je to izgledalo kada je kolegama iz stručnog štaba nagovještavao medalju još na početku priprema.

ddd

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Medalja? Ma dajte…

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djorđević rekao je da su njegovi igrači i saradnici mislili da je “lud” kada je preuzeo nacionalni tim i postavio ciljeve.

“Vjerovali su u početku da sam ja lud, smatrali su i iz stručnog štaba da nisam baš najnormalniji. Nešto sam vidio, vjerovao sam u njih, i cilj mi je bio da ih ulovim da pokažu kvalitet koji imaju, znanje, srce… I eto, tu su momci sa zlatnom medaljom, ovaj: srebrnom”, rekao je Djorđević na RTS.

Srbija je u nedjelju u Madridu osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, iako je većina sportske javnosti sumnjala u uspjeh reprezentacije na takmičenju u Španiji.

Djorđevićev pomoćnik Miroslav Nikolić kazao je da je selektor “težak za rad”.

“Saša je težak za rad, zahtjevan, perfekcionista. Kada smo pripremali neku utakmicu rekao sam mu: Saša, pa ne možemo da dobijemo 100:0, moraju i oni neki koš da daju”, kazao je Nikolić.

Kapiten Nenad Krstić rekao je da je njegova reprezentacija poslije grupne faze postala tim.

“Odigrali smo u grupi onako… Kliknulo nam je nešto poslije i preko noći smo postali tim. Ne znam šta se desilo, ali svi smo disali kao jedan, ovo u finalu se ne računa. Pokazalo se još jednom da tim igra i pobjeđuje, ne individualci. U roku od par dana smo postali tim”, rekao je Krstić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sale-mislili-su-da-nisam-bas-najnormalniji/||claudebot