Policija ne vjeruje da je Panić živ

Objavljeno: 16. 9. 2014 u 10:14h

Šest osoba sa područja Doboja koje dovode u vezu sa tučom i pucnjavom u kojoj je ranjen Vanja Panić (28) je uhapšeno, pronađen je zapaljen automobil kojim je on odvezen sa lica mjesta, a policija i dalje traga za Panićem, ali i još jednim vinovnikom ovog događaja.

hronik

Nezvanično, uhapšeni su Vedran Panić i Zoran Panić, rođaci Vanje Panića, zatim Vinko Đurić, Sebastijan Simić, Mario Jekić i N.P., a policija još traga za Dariom Jekićem, koji je nedavno izašao iz zatvora.

Svi uhapšeni su odranije poznati policiji, oni su većinom povratnici u vršenju krivičnih djela, a to su uglavnom razbojništva, ali i posjedovanje i preprodaja droge.

Prema saznanjima policije, Vanja Panić nije živ, ali dok ne pronađu tijelo to ne mogu potvrditi.

“Prema izjavama očevidaca koji su prvi došli na lice mjesta i učesnika ovog događaja, koji su procjenjujući stanje povrijeđenog u tom momentu, te količinom krvi koja je pronađena na licu mjesta, kazali da je njihova pretpostavka da ovo lice više nije živo”, kazao je Goran Đurković, načelnik CJB Doboj.

“Mercedes kojim je najvjerovatnije ranjeni Panić odvezen sa lica mjesta, s ugla ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara, pronađen je u nedjelju u naselju Prisade”, kazao je Đurković.

Dodao je da su pretresena tri stana i tri vozila, a da je opsežna pretraga terena uz pomoć obučenog psa izvršena u naselju Usora.

Tim područjem učesnici tuče i pucnjave su se kretali nakon što su ranjenog Panića povezli automobilom, a policija i dalje pretražuje šire područje Prisada u potrazi za Panićem.

“U toku ovih pretresa mi smo pronašli pištolj, podrezanu pušku, bombu, ali tek nakon vještačenja će se utvrditi da li se radi o oružju koje je upotrijebljeno u ovom slučaju”, rekao je Đurković.

Prema nezvaničnim informacijama, tuča je u nedjelju oko šest časova izbila između Vanje, Vedrana i Zorana Panića s jedne, i Đurića, Simića i braće Jekića s druge strane, a još se ne zna ko je potegao oružje i pucao u Vanju Panića, niti je još poznat motiv ovog obračuna.

Vanja Panić je služio zatvorsku kaznu u KPZ Foča i bio je na vikend dopustu, a javnosti je poznat zbog pljačke dvije banke u Petrovu, u proljeće 2006. godine, zbog čega je osuđen na višegodišnju kaznu.

Panić potiče iz ugledne porodice, dijete je prosvjetnih radnika, a navodno je i bivši student kriminalistike, koju je studirao u Banjaluci, a fakultet je napustio na drugoj godini studija.

Nakon toga je prešao na “drugu stranu zakona”, pa je pominjan i u slučaju pljačke banke u Podgorici.

On se nedavno u KPZ Foča oženio, i postao otac, a supruga mu navodno zivi u inostranstvu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/policija-ne-vjeruje-da-je-panic-ziv/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])