Pronađeno tijelo druge žrtve stradale u bujici

Objavljeno: 14. 9. 2014 u 20:52h

Tijelo muškarca /30/, stradalog kod Vranskog kada je bujica odnijela vozilo Auto-moto saveza Slovenije, pronađeno je danas kilometar od mjesta nesreće, saopštila je policija u Celju.

slovenija.poplave-520x360

Muškarac i još jedna osoba bili su u službenom vozilu AMS Slovenije kada ih je odnio nadošli potok Bolska.

Tijelo 17-godišnje osobe i vozilo pronađeni su juče u bujičnoj vodi, dok je potraga za drugim nestalim bila nastavljena. Tijelo pronađeno u nakupljenim granama u bujici, prenose slovenački mediji.

Tačan uzrok nesreće se utvrđuje.

Obilne kiše uzrokovale su poplave u centralnim i istočnim krajevima Slovenije gdje se pod vodom našlo oko hiljadu objekata, a aktivirano je više od od 240 klizišta, objavila je slovenačka služba za zaštitu i spašavanje.

Zbog poplava je bilo evakuisano 17 lica.

Vodostaji rijeka danas stagniraju, ali je proglašen „crveni“ alarm opasnosti u slijevu rijeke Krke čije pritoke i danas rastu, dok se stanje uz obale Drave i Mure smiruje.

Zbog klizišta, ulegnutog kolovoza ili vode koja se s obala rijeka izliva na puteve još se ne saobraća velikim brojem magistralnih i lokalnih puteva u istočnom dijelu zemlje.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pronadeno-tijelo-druge-zrtve-stradale-u-bujici/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])