Srbija u finalu, region u transu: Slavlje od Banjaluke, Beograda, pa sve do mora! (Video/Foto)

Objavljeno: 13. 9. 2014 u 12:00h

Košarkaši su prolazom u finale Mundobasketa izazvali nevjerovatno oduševljenje, a slavilo se ne samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, dok je kiša donekle pokvarila zabavu, ali ne i ponos koji su izazvali „orlovi“ u Madridu.

banjaluka-slavlje

Heceg Novi

herceg-novi-slavlje-pobeda-srbija-francuska-kosarka120914foto-milos-peric-0007_f

Srbija je u polufinalu Svjetskog prvenstva savladala Francusku sa 90:85, pa je sada očekuje veliki duel sa Sjedinjenim Američkim Državama za zlatnu medalju. Momci siguno neće položiti oružje bez borbe, a sada i vide da iza njih stoji velika armija navijača koja čeka pobjedu kako bi napravila žurke na ulicama regiona.

Beograd

Slavlja nakon trijumfa nad „trikolorima“:

Banjaluka

banjaluka-slavlje

Kao i uvek, glavni grad Republike Srpske prvi se podigao na noge i počeo sa slavljem, iako je kiša padala.

Gacko

gacko-slavlje

Beograd

U Beogradu je spontano došlo do velikog okupljanja u centru. Glumac Nenad Okanović poveo navijanje uz veoma dobru atmosferu.

okanovic_f
Baklje su „radile“ i kod spomenika Knezu Mihajlu.

Sutomore

sutomore-slavlje

Ruma

ruma-slavlje

Podgorica

podgorica-slavlje

Kiša je padala i u glavnom gradu Crne Gore, ali su se sirene čule na sve strane.

Niš

Slavlje je takođe organizovano u Kosovskoj Mitrovici gdje je bilo, po riječima očevidaca, najveselije, a ulicama se pjevalo po svim gradovima Srbije: Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Raški, Trebinju, a sve to uz kišu koja je kvarila, ali i došla kao olakšanje poslije veoma teške završnice protiv Francuske.

Ruma

http://youtu.be/ysMztDWxOm8

Izvor: Sport.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srbija-u-finalu-region-u-transu-slavlje-od-banjaluke-beograda-pa-sve-do-mora-videofoto/||claudebot