Djevojka (16) skočila sa Pančevačkog mosta, heroj Renato Grbić ponovo spasilac!

Objavljeno: 2. 9. 2014 u 19:55h

Šesnaestogodišnja devojka bacila se sa Pančevačkog mosta oko 15 časova! Jezivu scenu vidio Renato Grbić, alas sa Dunava koji je već spasao brojne živote ljudi koji su skakali s Pančevca u namjeri da oduzmu sebi život, prenosi tv Pink.

hitna-pomoc-foto

Grbić je svojim čamcem došao do mjesta sa kojeg se djevojka bacila, izvukao je iz vode i pozvao Hitnu pomoć. Na svu sreću djevojka je spasena i trenutno je u stabilnom stanju!

Grbić je do sada spasao 26 osoba koje su se bacile u Dunav s Pančevca.

Izvor: Pressonline.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/djevojka-16-skocila-sa-pancevackog-mosta-heroj-renato-grbic-ponovo-spasilac/||claudebot