Dobojlija od starca iznudio 46.000 KM

Objavljeno: 29. 8. 2014 u 15:30h

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj, u saradnji s Upravom kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, danas su lišili slobode R.M. s područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo iznuda.

policija

Za uhapšenog postoji sumnja da je u periodu od aprila 2014. do momenta lišenja slobode u više navrata, korištenjem prijetnji, od jedne starije osobe s područja grada Doboja iznudio novac u iznosu od oko 46.000 KM.

Pretresom kuće i pomoćnih objekata vlasništvo R.M. pronađeni su i izuzeti predmeti koji mogu koristiti kao materijalni dokaz u daljem krivičnom postupku.

Nakon izvršene kriminalističke obrade uhapšeni će zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu biti predati u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj, saopšteno je iz policije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dobojlija-od-starca-iznudio-46-000-km/||claudebot