Djevojci vezali ruke i noge pa je ostavili u malinjaku

Objavljeno: 26. 8. 2014 u 15:43h

Policija traga za osobama koje su maloljetnu M. B. (15) iz Zastinja kod Gornjeg Vakufa vezale i ostavile u besvjesnom stanju u malinjaku u selu Voljevac kod Gornjeg Vakufa.

policija fbih

Maloljetnica je pronađena u petak u malinjaku vlasništvo Ahmeda Š. i bile su joj vezane noge i ruke, a preko usta je imala zalijepljenu traku. Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona je saopšteno da je policija o ovom događaju obaviještena u petak u 20.40 časova.

“Upućena je policijska patrola koja je pronašla vezanu djevojku u besvjesnom stanju. Odmah je prevezena u Dom zdravlja Gornji Vakuf, gdje se osvijestila i ljekari su joj utvrdili lakše povrede”, rekli su u MUP-u SBK-a i dodali da radi istrage ne mogu da govore detalje.

Prema nezvaničnim informacijama, maloljetnicu je to veče u malinjak pozvao mladić koji joj je ranije prijetio preko društvene mreže “Fejsbuk”.

“Ona je bila sa društvom i posmatrala fudbalski turnir na terenima Osnovne škole u Voljevcu. Zazvonio joj je telefon. Navodno je zvao taj mladić koji joj je i ranije prijetio i rekao, ako ne dođe u malinjak, da će je ubiti. Ona je zatim otišla, a drugarici je rekla da je potraži ako ne dođe za deset minuta”, rekla je jedna mještanka Voljevca.

Dodala je da je, nakon što se M. B. nije vraćala, u malinjak otišao njen drug Malik Alibašić, pronašao je i pozvao policiju.

“Kažu da je bila vezana za neki direk i valjda je doktor rekao da je djevojka sva bila poplavjela kada su je policajci donijeli u Dom zdravlja. Valjda je kazao da su u pitanju bili minuti jer da su je kasnije našli, bila bi mrtva”, ispričala je mještanka Zastinja.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/djevojci-vezali-ruke-i-noge-pa-je-ostavili-u-malinjaku/||claudebot