Otac stradale otkriva: Tijanin ubica napao tri djevojčice prije nje!

Objavljeno: 25. 8. 2014 u 13:39h

Monstrum Dragan Đurić (34) koji je ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice napao je još tri djevojčice, otkriva otac stradale Igor Jurić.

ranije

“Tijana nije jedino i prvo dijete koje je Dragan Đurić napao. On je u svakom smislu zlikovac i ja sam dužan Tijani da on dobije maksimalnu kaznu. Saznao sam da je Đurić ranije napao tri djevojčice, od kojih je dvije maloljetnice napastvovao. Odlučio sam da pronađem njihove očeve – jedan je mesar iz mjesta Aleksa Šantić, a drugi je policajac i sada živi u Novom Sadu. Za ta dva slučaja ne znam da li postoji sudski trag, ali su se desili i provjeriću sve što mogu”, kaže Jurić, a prenosi Telegraf.

Za treću djevojčicu, Tijaninom ocu, prekjuče je ispričao mladić M.T. (25) iz Mišićeva kod Subotice. Naime, kako je ispričao mladić, Đurić je prije sedam godinau diskoteci “Odiseja” u Bajmoku napao i vukao za ruke K.V. koja je tad imala 15 godina.

Mladić se sjeća da je braneći drugaricu otrgao od Đurića, ali je on pošao za njima.

“Rekao mi je da mi je djevojka jako lijepa. Odgovorio sam mu da mi je to drugarica. Na moju molbu da nas ostavi na miru, Đurić je prosuo pivo po meni, a kada sam ga odgurnuo, udario me je flašom u glavu, uhvatio oko struka, podigao, bacio na zemlju i tukao”, kaže ovaj mladić.

Kako kaže, došlo je obezbjeđenje diskoteke i policija je podnijela prijavu protiv njega.

“Šili su mi glavu i danas imam ožiljke na slepoočnici. Cijeli slučaj je završio na sudu, ali samo zbog tuče. Imao je već tada dvije uslovne kazne, a na prvih nekoliko ročišta se nije ni pojavio. Na suočavanju je lagao da me nije udario flašom i da sam mu ukrao jaknu. U sudnici je imao hladan pogled, kao da se ništa nije desilo”, kaže M.T.

Postupak protiv Đurića je trajao oko godinu dana, ali se ne zna ishod tog suđenja.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/otac-stradale-otkriva-tijanin-ubica-napao-tri-djevojcice-prije-nje/||claudebot