Poslije tuče pregazio dvojicu pješaka

Objavljeno: 22. 8. 2014 u 11:02h

M. Knežević iz Pala osumnjičen je da je poslije tuče u Karađorđevoj ulici u Palama namjerno automobilom “golf 2” udario u F. S. (22) i V. Nj. iz tog grada, a tom prilikom sva trojica su zadobila teške povrede.

Pale

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo rekli su da su odmah nakon saznanja o saobraćajnoj nesreći izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa povrijeđenim pješacima.

“Tom prilikom obojica su policiji rekli da ih je isti nepoznati muškarac neposredno prije toga, ispred pekare “Klas”, koja se nalazi u pomenutoj ulici, bez ikakvog povoda napao – rekli su u policiji i dodali da je napadač oštrim predmetom nanio F. S. povrede po lijevoj nadlaktici.

Nakon toga udario ih je automobilom. Potom su povrijeđeni F. S. i V. Nj. prevezeni u Klinički centar Kasindo. Poslije ukazane ljekarske pomoći F. S. je zadržan na liječenju.

Radom na terenu policija je došla do saznanja da je Knežević odgovaran za ovu nesreću. I on se javio u Dom zdravlja Pale sa povredama glave i noge, a pri tome je bio u pijanom stanju.

“Knežević se žalio na gubitak svijesti, zbog čega je prevezen u Klinički centar Kasindo radi daljeg ljekarskog zbrinjavanja” istakli su u policiji.

Po nalogu dežurnog tužioca policija je prikupila tragove sa automobila koji koristi Knežević, kao i sa oba mjesta gdje je došlo do obračuna.

Prema nezvaničnim informacijama, ispred pekare “Klas” navodno je došlo do tuče između Kneževića i F. S. zbog nekih njihovih neraščišćenih odnosa odranije, a obojica su bili pijani.

Poslije toga je on sjeo u svoj automobili i namjerno udario u njih dvojicu, a zatim pobjegao u pravcu ulice Jovana Cvijića u tom gradu.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poslije-tuce-pregazio-dvojicu-pjesaka/||claudebot