GUGLUJ SE I VIDI KAKAV SI: Svi su odlijepili za ovim, a u pitanju je prevara!

Objavljeno: 21. 8. 2014 u 11:50h

Iako se na svjetskoj mreži mogu naći informacije skoro o svemu, posljednji hit je sajt koji vas poziva da se prijavite i vidite šta Google kaže o vašim karakteristikama.

google

Na internetu i društvenim mrežama posljednjih dana se sve češće pojavljuje link, na koji kada uđete, izbaci podatke sa Google pretraživača o karakteristikama vaše ličnosti.

Iako na Google-u možete vidjeti podatke koji postoje na svjetskoj mreži o vama, neko se dosjetio da napravi aplikaciju i sajt, ali samo sa zabavnom formom. Naime, kada uđete na sajt “xeefunapps“, preko Facebook-a traži da se prijavite.

Potom će izaći Google stranica na kojoj možete da pronađete podatke o vama, vašem karakteru i savjetima kako da se ponašate u određenim situacijama.

Ipak, u pitanju je aplikacija zabavne forme, tako da je nemojte shvatiti ozbiljno.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gugluj-se-i-vidi-kakav-si-svi-su-odlijepili-za-ovim-a-u-pitanju-je-prevara/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])