Bajker krenuo na vašar pa poginuo

Objavljeno: 21. 8. 2014 u 09:44h

Bajker Amel Plehandžić (27) iz Gornjih Koliba, kod Broda, poginuo je u utorak u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Brod – Derventa, u mjestu Lužani, čime je nastavljena crna serija stradanja motociklista u BiH.

bajker

Nesreće u kojima su učestvovali vozači dvotočkaša samo u protekla dva mjeseca koštale su glave čak šest osoba, mahom mladića.

Do nesreće u kojoj je život izgubio Plehandžić je došlo kada je on vozeći motocikl iz pravca Broda prema Derventi udario u vozilo golf, koje je skretalo u dvorište obližnje kuće. Da se radi o stravičnoj nesreći, potvrdili su i očevici, koji kažu da je Plehandžić od siline udara preminuo na licu mjesta.

“Taj čovjek skretao je golfom u svoje dvorište, pa je Amel udario direktno u njega”, pričaju očevici.

Mještani Gornjih Koliba, komšije i prijatelji u velikom su šoku i nevjerici zbog ove tragedije.

“On je zajedno sa kolegom Ilijom te kobne večeri krenuo kod ujaka na vašar u Prnjavor i eto kakva ga je tragedija zadesila”, priča Mersija Mujčin, mještanka Gornjih Koliba. Kako kaže, nakon tragedije policija je obavijestila Amelovu majku, koja se u ubrzo našla na licu mjesta.

“To se desilo na svega nekoliko kilometara od Amelove kuće. Mislila je da se radi samo o udesu pa je ponijela njegovu kacigu i jaknu da mu da, međutim, kada je došla na lice mjesta, zatekla je stravičan prizor”, u suzama priča Mujčinova.

Prema njenim riječima, Amel je bio zaljubljen u motocikle, posjetio je skoro svaku motorijadu koja se održavala u BiH.

“To je bio vrijedan i voljen mladić. Roditelji mu imaju veliku farmu stoke, on je radio sve poslove. Prije nego što će krenuti za Prnjavor pomogao je majci da pokupi sijeno”, kazala je Mujčinova.

Povrijeđena dvojica motociklista

Motociklisti D.H. (19) i V.M. teško su povrijeđeni u dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području Tuzle i Teslića.

Do nezgode u kojoj je teško povrijeđen D.H. (19) iz Tuzle je došlo kada se on vozeći derbi sudario sa vozilom kojim je upravljao francuski državljanin. Tom prilikom teško je povrijeđen i H.I. (20), saputnik motocikliste.

Teške povrede je zadobio i motociklista V.M. iz Teslića kada se sudario sa sugrađaninom koji je vozio mercedes.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bajker-krenuo-na-vasar-pa-poginuo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])