Uhapšeni zbog lažnih dolara

Objavljeno: 19. 8. 2014 u 20:18h

Bijeljinska Granična policija uhapsila je u ponedjeljak B.N. i B.S. nakon što je kod njih u vozilu pronašla 19.900 američkih dolara, za koje se sumnja da su lažni.

dolari

Naime, Granična policija je na međunarodnom graničnom prelazu Rača u 9.30 na ulazu u BiH prilikom kontrole vozila mercedes slovenačkih tablica, a kojim je upravljao B.N., otkrili američke dolare u apoenima od 100 dolara.

“Uhapšeni su, zajedno s novcem, isti dan predati Agenciji za istrage i zaštitu BiH na dalje postupanje”, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapseni-zbog-laznih-dolara/||claudebot