Ana Ivanović u finalu Sinsinatija

Objavljeno: 17. 8. 2014 u 11:26h

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale turnira iz Masters serije 1000 u Sinsinatiju pošto je jutros savladala Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6:2, 5:7, 7:5.

Ana Ivanović

Protivnica srpskoj teniserki u meču za titulu biće Amerikanka Serena Vilijams koja je prethodno pobijedila Karolinu Voznijacki iz Danske sa 2:6, 6:2, 6:4.

Amerikanka je, imajući u vidu međusobne duele do sada, apsolutni favorit u finalu pošto je od prethodnih sedam mečeva izgubila samo jedan.

Ipak, bez obzira na ishod finala srpska teniserka će popraviti svoj plasman na WTA lista i već od sutra ponovo će biti među deset najboljih na svijetu.

Nagradni fond na turniru u Sinsinatiju iznosi dva miliona i 567.300 dolara, od kojih će pobednici pripasti 467.300 plus 900 WTA poena. Poražena finalistkinja će, pak, inkasirati 227.000 dolara i 585 WTA bodova.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ana-ivanovic-u-finalu-sinsinatija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])