SRCE DA TI PUKNE: Otac drugi dan stoji na mostu sa slikom poginulog sina! (FOTO)

Objavljeno: 4. 8. 2014 u 19:55h

“Moja namjera je da svaki dan od 16:20 do 17 sati budem ovdje u tihom protestu dok se vinovnik nesreće i ubica mog sina ne pronađe. Želim da duša mog sina ode spokojno”  kazao je Jovanović.

Bojan-Jovanovic-Brankov-most 1

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića koji je prije devet dana teško povrijeđen na Brankovom mostu kada je na njega, dok je pokušao da popravi automobil, naletio bahati vozač, a nedugo zatim i umro, stajao je i juče i danas na mjestu nesreće četrdeset minuta držeći sliku stradalog sina.

Bojan-Jovanovic-Brankov-most-2

On je očajan što policija još uvijek nije pronašla počinioca nesreće.

“Moja namjera je da svaki dan od 16:20 do 17 sati budem ovde u tihom protestu dok se vinovnik nesreće i ubica mog sina ne pronađe. Siguran sam da postoje ljudi koji iskreno rade na tome da pronađu vinovnika, ali poslije deset dana javlja mi se sumnja. Nadam se da će savjest proraditi kod svih, pa i kod te osobe koja je to učinila. Želim da duša mog sina ode spokojno” kazao je Jovanović.

Bojan-Jovanovic-Brankov-most-3

Za razliku od jučerašnjeg dana, kada je Bojan Jovanović bio sam na mostu, danas su se pojavile mnogobrojne novinarske ekipe, ali i nadležni čelnici policije koji su obećali da će učiniti sve, kako bi bahati vozač bio priveden pravdi.

Izvor: Telegraf.rs

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srce-da-ti-pukne-otac-drugi-dan-stoji-na-mostu-sa-slikom-poginulog-sina-foto/||claudebot