Morbidna šala: Na Facebooku tražili otkup za Tijanu, pa se izvinjavali

Objavljeno: 31. 7. 2014 u 14:02h

Osnivači kontroverzne stranice na društvenoj mreži Facebook “Tijana Jurić – Kako doći do nje” naprasno su promijenili izgled strane, skinuli sliku otmičara s djetetom i postavili obavještenje da su to uradili kako bi privukli pažnju javnosti zbog potrage za nestalom djevojčicom?!

fb morbid

“Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo željeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić”, bilo je napisano na ovoj stranici.

Međutim, nakon nekoliko minuta cijela stranica je izbrisana s Facebooka i više joj se ne može pristupiti.

Podsjetimo, prethodne noći je napravljena grupa “Tijana Jurić – Kako doći do nje?” Tu su bili napisani “uslovi pod kojima će je pustiti”.

“Želimo u zamjenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbjednom mjestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sljedeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mjesta, Vaši otmičari. Pozdrav”, pisalo je na njoj.

Ispod ovoga, isti tekst napisan je na mađarskom, engleskom, albanskom i francuskom jeziku.

Kako Telegraf saznaje u MUP-u Srbije, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu bizarnu Facebook stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/morbidna-sala-na-facebooku-trazili-otkup-za-tijanu-pa-se-izvinjavali/||claudebot