Danas oblačno s kišom i pljuskovima

Objavljeno: 31. 7. 2014 u 10:25h

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i kiša.

kisa

Količine padavina u protekla 24 sata: Trebinje 87 milimetara, Neum 57, Livno 42, Bihać 37, Foča 23, Bileća 20, Goražde i Mostar 16, Kupres 15, Gacko 14, Višegrad 13, Han Pijesak 12, Nevesinje 11, Prijedor 10, Sokolac 9, Bosanska Gradiška, Ivan Sedlo, Rudo i Zenica 8, Bjelašnica, Bosanski Novi i Drvar 7, Bugojno i Zvornik 5, Doboj i Stolac 4, Banja Luka i Sarajevo 3, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 2, Bijeljina, Gradačac i Mrkonjić Grad 1.

Temperature u 08.00 sati: Bjelašnica 8 stepeni, Ivan-sedlo i Kupres 13, Bugojno, Drvar, Livno i Sokolac 14, Sarajevo 15, Bihać, Goražde, Tuzla i Zenica 16, Banjaluka, Doboj, Gradačac, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica i Trebinje 17, Mostar, Neum i Stolac 18, Bijeljina 19 i Zvornik 20 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima. Jači pljuskovi se očekuju poslijepodne. U Bosni će biti i grmljavine. Vjetar slab do umjeren zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 21 do 27 stepeni.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-oblacno-s-kisom-i-pljuskovima/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])