Otac ubijenog Redžića: “Moj sin se nikome nije zamjerio”

Objavljeno: 29. 7. 2014 u 14:05h

Medžid Redžić, otac ubijenog Almira Redžića (48) u Trnopolju kod Prijedora, kaže da se njegov sin nikome nije zamjerio i da ne zna ko je mogao da ubije njega i Muharema Balića (62) sinoć u kafiću u tom naselju.

prijedor ubistvo

Foto: Avaz

On je ispričao za RTRS da njegov sin nije imao problema ni s jednom osobom.

Komšije su ispričale da su ubijeni Balić i Redžić, nakon bajramskog slavlja s porodicama svratili u lokalni ugostiteljski objekat, a nešto prije ponoći mještane su uznemirili rafalni pucnji.

Vlasnik kafića „San“ Irfan Redžić kaže da ih je ostavio same u lokalu da popiju piće i zaključaju objekt kada krenu kući.

Pronašao ih je “izrešetane” na podu.

‘’Čuo sam u kući dva pucnja, a kada sam izašao oni mrtvi u lokalu’’, rekao je Redžić.

Počinilac ovog dvostrukog ubistva je u bjekstu, a u policiji navode da preduzimaju sve mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršcioca ovog krivičnog djela.

Ubijeni Balić je austrijski penzioner, a Redžić je imao farmu ovaca.

RTRS je, pozivajući se na nezvanične podatke, javio da je Redžić prije proteklog rata ubio suprugu zbog čega je izdržavao višegodišnju zatvorsku kaznu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/otac-ubijenog-redzica-moj-sin-se-nikome-nije-zamjerio/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])