Mladić preminuo od povreda zadobijenih u tuči

Objavljeno: 28. 7. 2014 u 14:29h

Od zadobijenih povreda u tuči koja se dogodila u Krčevini, opština Travnik, smrtno je stradao A.K. (1994).

policija fbih

Naime, jutros oko dva časa, M.Z. (1988) iz Krčevina, opština Travnik prijavio je kako je u pomenutom mjestu oko 1.50 sati došlo do tuče između njega s jedne strane te N.K. (1974) i A.K. (1994) s druge strane.

M.Z. zadobio lakše povrede i prevezen je u bolnicu “Dr fra Mato Nikolić” u Novu Bilu, dok su N.K. i A.K. zadobili teže povrede i prevezeni su u kantonalnu bolnicu u Travniku.

Po izjavi dežurnog doktora, A.K. je u bolnici preminuo od zadobivenih povreda.

M.Z. je uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Travnik.

‘’Uviđaj je obavio županijski tužitelj u suradnji sa službenicima Odjela krim policije MUP-a SBŽ-a, a istraga je u tijeku’’, potvrdio je  portparol MUP-a SBK Rusmir Prohan.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-preminuo-od-povreda-zadobijenih-u-tuci-2/||claudebot