Mančester junajted siguran, Pjanićev gol sa 60 metara! (Video)

Objavljeno: 27. 7. 2014 u 15:28h

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su drugu pobjedu na sjevernoameričkoj turneji pošto su u Denveru, u prvoj utakmici Internacionalnog kupa šampiona, savladali Romu sa 3:2 (3:0).

miralem-pjanic-615x350-2086962

Poslije ubjedljive pobjede protiv L.A. Galaksija (7:0) na startu ove turneje, jedan od najpopularnijih klubova na planeti bio je veoma ubjedljiv i u prvom poluvremenu protiv italijanskog tima.

Predvođen Vejnom Runijem Mančester junajted je do poluvremenu stekao prednost od 3:0! Runi je bio strijelac dva pogotka, a za treći je asitirao Huanu Mati.

Do 36. minuta na terenu se gotovo ništa nije dešavalo. Onda je Runi sa 20-ak metara fenomenalnim udarcem doveo Mančester junajted u vođstvo. Samo dva minuta kasnije Runi je asitirao Mati za 2:0, da bi u posljednjim trenucima prvog dijela susreta materijalizovao jedanaesterac, opravdano dosuđen nakon prekršaja nad Danijem Velbekom.

Roma je u nastavku meča popravila utisak, a remek djelo Miralema Pjanića svakako je obilježilo ovaj meč. Vidjevši da je golman Mančestera Ben Armos izašao daleko od svog gola bh. reprezentativac je sa 60 metara šutirao i smanjio vođstvo protivnika na 3:1.

Konačan rezultat susreta postavio je Frančesko Toti u 89. minutu iz jedanaesterca.

http://youtu.be/nyYo_O9k_3w

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mancester-junajted-siguran-pjanicev-gol-sa-60-metara-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])