Ubio se napadač iz Osijeka, prethodno usmrtio svoju ženu i gosta

Objavljeno: 26. 7. 2014 u 19:45h

Nešto poslije 16,30 sati policajci su ušli u kafić u Osijeku i pronašli mrtvo tijelo osumnjičenog za današnje dvostruko ubistvo, a najvjerovatnije je riječ o samoubistvu, saopštila je osječko-baranjska policija.

Drama_u_Osijeku

 Potparol PU osječko-baranjske Darijo Premec izjavio je da su specijalci u ugostiteljski objekt ušli nakon što se čuo pucanj. Po ulasku su zatekli mrtvo tijelo muškarca za kojega se sumnja da je prijepodne u tom kafiću ubio dvije osobe.

“U toku je uviđaj kojim će se utvrditi pojedinosti ovih događaja, dodao je Premec.

Izjavio je da su, nakon višesatnih pregovora, policajci zadnji kontakt s osumnjičenim imali nekoliko minuta prije ulaska, a nakon što se iz unutrašnjosti kafića čuo zvuk sličan pucnju ušli su unutra. Iz Hitne pomoći konstatirali su smrt osumnjičenog.

Po neslužbenim informacijama osumnjičeni je usmrtio svoju suprugu i jednog od gostiju kafića.

Podsjetimo, muškarac naoružan puškom upao je u jutros kafić u Osijeku i upucao dvije osobe! Riječ je o njegovoj supruzi i jednom gostu kafića koji su preminuli od zadobivenih povreda. Nakon toga zabarikadio se unutra i prijetio da će se raznjeti bombom.

Neslužbeno saznajemo da je ime počinioca Ivica Petričević zvan ‘Musa’, te da je u kafiću jedna od žrtava njegova supruga Slađana, koju je navodno usmrtio zbog stalnih bračnih razmirica i obostrane nevjere, a druga gost Drago, koji ga je pokušao spriječiti.

Sve je počelo kad je ubjica upao u kafić i počeo vikati na svoju suprugu. Ubijeni gost pokušao ga je urazumiti nakon čega su pale teške riječi. On je zatim istrčao van, iz automobila uzeo pušku i počeo pucati.

Prije nego što je zapucao, ubica je zvao djecu i nije prekinuo liniju, tako da su dvije djevojčice nažalost sve čule!

Izvor: Doznajemo.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ubio-se-napadac-iz-osijeka-prethodno-usmrtio-svoju-zenu-i-gosta/||claudebot