Nestala djevojčica kod Subotice, jedini trag izgubljena patika

Objavljeno: 26. 7. 2014 u 15:38h

Petnaestogodišnja djevojčica nestala je tokom protekle noći u okolini Bajmoka kod Subotice, a slučaj je prijavljen policiji koja traga za djevojčicom.

policija

Policijska uprva u Subotici se ovim povodom još nije oglašavala.

Tijana J. (15) iz Subotice posljednji put je viđena na putu prema naselju Rata, kada se oprostila od svojih drugova i krenula da vrati pozajmljeni duks prema Sportskom centru Rata.

Svaki trag i kontakt sa drugovima i drugaricama gubi joj se između 12 i 1 sat poslije ponoći.

Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na Fejsbuk kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah poslije jedan sat poslije ponoći.

Na Sportskom centru Rata okupilo se pedesetak Tijaninin drugova i drugarica, grupa roditelja i članovi njene porodice.

Na putu koji vodi prema Sportskom centru, pronađena je bijela startas patika za koju drugovi i drugarice sa kojima se družila, kao i članovi porodice tvrde da je njena. U potragu za Tijanom ubrzo se uključila i policija.

Kako se navodi, tokom noći desetak automobila, roditelji i djeca na biciklima obišli su sve ulice na Rati i Bajmoku, sva mjesta na koja je odlazila dozivajući Tijanu, ali bezuspješno.

Njen nestanak prijavljen je Policiji, kao i Žandarmeriji, a nadležne službe nisu uspjele da lociraju njen mobilni telefon, koji se u međuvremenu ispraznio, jer je, kako navode, za podnošenje zahtjeva za lociranje broja neophodno da prođe 24 časa od prijave nestanka.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nestala-djevojcica-kod-subotice-jedini-trag-izgubljena-patika/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])