Pogledajte video koji je postavio ubica sa Ilidže

Objavljeno: 25. 7. 2014 u 17:09h

Ubica se hvalio svojom fizičkom snagom.Osim Dalibora Sulejmanovića, policija je juče privela i njegovu suprugu Ajšu, njegovog brata Roberta i Ramba S…

dalibor

Juče oko 06:30 sati na Ilidži je pronađeno beživotno tijelo 23-godišnjeg Harisa S., a zbog ubistva je uhapšen 31-godišnji Dalibor Sulejmanović.

Tijelo Harisa S. slučajno je pronašao muškarac dok je išao na posao. Sulejmanović je Harisa navodno ubio s leđa, a ubistvo je priznao nakon hapšenja, kao i da je poznavao žrtvu, prenosi Source.

Pripadnici MUP-a KS u ulici Hrasnička cesta pronašli su dvije automatske puške, okvir i osam metaka.

Inače, Sulejmanović je odranije poznat sarajevskoj policiji. On je 2010. godine aktivirao bombu, a prilikom eksplozije, osim njega, povrijeđena je njegova supruga 34-godišnja Ajša Seferović i njegov četiri godine starije brat. Godinu dana kasnije, Renato je Dalibora ubo nožem ispred kafića na Ilidži.

Stanovnici zgrade koja se nalazi u blizni stare željezničke stanice oko 2:30 sati su čuli prepirku, a potom nekoliko hitaca. Osim Dalibora Sulejmanovića, policija je juče privela i njegovu suprugu Ajšu, njegovog brata Roberta i Ramba S.

Pogledajte videa koja je prije par godina Dalibor Sulejmanović postavio na Internet!

Izvor: Doznajemo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pogledajte-video-koji-je-postavio-ubica-sa-ilidze/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])