Grom spalio kuću, ukućani se spasili

Objavljeno: 25. 7. 2014 u 20:43h

Kuća Vlatka Zejaka u bjelopoljskom selu Barice do temelja je izgorjela u požaru koji su danas izazvala dva udara groma u vrlo kratkom razmaku.

munja-grom

Do udara groma došlo je nešto poslije 13.00 časova. U kući su u tom trenutku bili Vlatkova majka, supruga i njihovo troje djece. Svi su uspjeli da napuste kuću prije nego što ju je vatra progutala.

„Prvo se čuo jedan, a odmah zatim i drugi prasak groma. Vatra je u trenutku zahvatila vrata i krov, tako da su ukućani uspjeli da je napuste kroz prozor prije nego što se pretvorila u buktinju. Ništa nismo uspjeli da iznesemo“, rekao je crnogorskim medijima Vlatko Zejak.

Vatrogasna ekipa, koja je o požaru obaviještena u 13.30 časova, izašla je na lice mjesta, ali je bilo isuviše kasno za intervenciju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/grom-spalio-kucu-ukucani-se-spasili/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])