Muškarac otišao kod ljekara zbog bola u stomaku, pa otkrio da je žena!

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 20:21h

Kada su Kinezu po imenu Čen (44) u bolnici uradili detaljne analize, ljekari su pomislili da je on u stvari žena koja se predstavlja kao muškarac jer su uz pomoć skenera vidjeli da ima matericu i jajnik.

muskarac-zena-830x553

Oženjeni muškarac Čen (44) iz kineske provincije Đeđang, otišao je kod ljekara zbog bolova u stomaku i krvi u mokraći. Međutim, doktori su otkrili da on ima menstruaciju, kao i to da ima kompletne reproduktivne ženske organe.

Čen je znao da nešto nije u redu jer je danima osjećao umor, lice i noge su mu oticali, a na kraju se pojavila i krv u mokraći pa je odlučio da ode kod ljekara na pregled.

Kada su mu uradili kompletan skener, vidio je nešto što nije mogao ni da pomisli, shvatio je da ima matericu i jajnike.

Analiza je pokazala da ovaj nesrećni Kinez ima dva X hromozoma, što znači da je genetski u stvari žena. Otkriveno je i to da zbog genetskog poremećaja ima tumor na nadbubrežnim žlijezdama, zbog kog mu one otiču i utiču na pojačano lučenje muških hormona.

U bolnici, koja je vršila ispitivanje, kažu da su u prvi momenat pomislili da je Čen žena koja se predstavlja kao muškarac, a tek su detaljnim pregledom shvatili da on nema Adamovu jabučicu, kao i da mu se polni organ razlikuje od drugih.

Čen tvrdi da sa suprugom ima normalan seksualni život, ali mu ne vjeruju. Terapija koja bi ga vratila u njegov “normalan” pol, zbog godina, nije moguća.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/muskarac-otisao-kod-ljekara-zbog-bola-u-stomaku-pa-otkrio-da-je-zena/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])