Mještani Kotor Varoša šokirani tragedijom: Motiv ubistva ljubomora?! (Foto)

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 13:28h

Ante Čolić (45) i Emina Kahrić (22) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u Vrbanjcima kod Kotor Varoša.

Tokom uviđaja, koji su izvršili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, dežurni mrtvozornik i pripadnici Policijske stanice Kotor-Varoš, utvrđeno je da je juče, najvjerovatnije, Čolić hicem iz pištolja ubio bivšu suprugu, nakon čega je iz istog oružja sebi ispalio hitac u glavu.

Zaprepašteni mještani kažu da se nisu nadali ovoj tragediji, jer je Čolić bio jako dobar čovjek.

“Vidjela sam ga zadnji put u ponedjeljak, dolazio je po hljeb. Nisam primjetila na njemu nikakvu nervozu koja bi ukazivala da bi mogao počiniti nešto”, kazala je mještanka koja je željelja ostati anonimna.

S druge strane mjestani naselja Kotor, u blizini Kotor Varoša, gdje je živjela Emina sa svojom majkom kažu da je motiv navjerovatnije Antina velika ljubomora.

Vezane vijesti: Kotor Varoš: Ubio bivšu suprugu pa sebe

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mjestani-kotor-varosa-sokirani-tragedijom-motiv-ubistva-ljubomora/||claudebot