Evo kakav nas očekuje avgust, prema prognozi najpoznatijeg meteorologa u BiH Željka Majstorovića!

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 13:24h

U Bosni i Hercegovini se i ovoh dana očekuje umjereno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Za avgust je najavljeno nestabilno vrijeme s kišom, tako da od toplog ljeta nema ništa.

kisa

Prema riječima Željka Majstorovića, meteorologa druga polovina jula, kao i prva polovina avgusta biće relativno stabilne s visokim tempereturama

Definitivno ovo neće biti žarko ljeto kao prethodna dva, ali biće lijepih dana. Druga polovina jula i prva agvusta biće najljepše i najtoplije s tim da ne znamo da li će biti rekordnih temperatura – kaže Majstorović za NAP.

On je dalje napomenuo da će iza 15. ili 17. avgusta biti slično vrijeme ovom dosadašanjem, nestabilno i s više padavina.

Izvor: haber.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/evo-kakav-nas-ocekuje-avgust-prema-prognozi-najpoznatijeg-meteorologa-u-bih-zeljka-majstorovica/||claudebot