Ostvario posljednji san: Tinejdžer skupio milion funti za borbu protiv raka!

Objavljeno: 24. 4. 2014 u 12:53h

Tinejdžeru Stephenu Suttonu prije četiri godine dijagnostifikovan je kolorektalni karcinom.

slika

Prošle godine rečeno mu je kako se karcinom više ne može operisati. Stephen je tada napravio listu 46 stvari koje želi ostvariti do kraja svog života, a jedna od njih bila je i skupljanje novca za “Teenage Cancer Trust”.

Stephen je želio skupiti milion funti za organizaciju. Pokrenuo je kampanju i uspio u svom naumu. Na svojoj Facebook stranici objavio svoju posljednju poruku, zahvalio se svima što su mu pomogli da ostvari svoj san i oprostio se od svoje porodice.

“Šteta što kraj mora doći tako naglo. Postoji toliko ljudi kojima se nisam uspio propisno zahvaliti ili se oprostiti od njih. Izvinjavam se zbog toga. Nisam uspio vidjeti toliko uzbudljivih projekata. Nadam se da će se neki od njih nastaviti. Informacije na ovoj stranici ubuduće će ažurirati neko iz moje porodice. Nadam se da ću imati energije napisati još nekoliko tweetova. Nastaviću se boriti koliko god mogu i šta god se dogodi sljedeće želim da znate da sam mentalno u dobrom stanju i pomirio sam se sa situacijom. To je sve od mene. Život je bio dobar. Jako dobar. Hvala mojoj mami i ostatku moje porodice na svemu. Hvala mojim prijateljima što su bili tako sjajni. Hvala medicinskom timu na njihovom trudu koji su konstantno ulagali u moje liječenje. I hvala svima drugima što ste dijelili sa mnom ovo predivno putovanje. Sve vas volim”, napisao je Stephen.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ostvario-posljednji-san-tinejdzer-skupio-milion-funti-za-borbu-protiv-raka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])