Muž je prevario 18 puta sa njenim prijateljicama: Svima je oprostila!

Objavljeno: 24. 4. 2014 u 14:17h

Petogodišnji brak Adel (36) i Brusa Terona (40) obilježile su njegove prevare. Bilo ih je 18, a među Brusovim ljubavnicama bilo je čak šest Adelinih prijateljica. Par se razveo, a ova žena je oprostila sve, i mužu i drugaricama.

adel1

Adel Teron je sve vrijeme sumnjala u vjernost svog bivšeg supruga. Njene sumnje obistinile su se kada joj je Brus priznao koliko puta i sa kime ju je prevario.

Lista njegovih ljubavnica bila je duga. Preduga da bi brak opstao, ali ne i da se prijateljstvo Adel i Brusa okonča.

“Znam da mnogi ljudi neće razumjeti, ali ja sam u potpunosti oprostila Brusu. Oprostila sam i njegovim ljubavnicama, bio je to jedini način da krenem dalje i da budem srećna”, rekla je ona.

Adel se svakako razlikuje od većine žena koja se sa nevjerstvom supruga bore na drugačije načine.

Ljubav na prvi pogled

Adel i Brus Teron upoznali su se 2001. godine. Iako su, kako su mnogi smatrali, bili potpuna suprotnost, privlačnost između njih je bila ogromna.

“Brus je bio prva gitara u njegovom bendu i imao je tu harizmu rok zvijezde. Bio je potpuno drugačiji od svih muškaraca sa kojima sam se do tada zabavljala. Naš prvi razgovor trajao je čitavu noć”, ispričala je Adel.

Njena porodica nije podržavala vezu sa Brusom, smatrali su da je on neobičan i loš izbor za Adel. Međutim, nisu mogli da utiču na njena osjećanja.

Brus je varao i prije braka

Adel je ubrzo morala da se presjeli iz malog engleskog gradića u London. U međuvremenu je saznala da ju je Brus prevario. Bila je sigurna da je njihova ljubav gotova, ali se Brus jedne večeri pojavio na njenom pragu.

“Rekao mi je da me voli, bio je veoma ubjedljiv. Krenuli smo na putovanje, obišli smo Evropu i podsjetio me je na ono što sam kod njega najviše zavoljela. Kada smo se vratili, zaprosio me je”, rekla je Adel.

Pristala je jer je vjerovala da će papir promijeniti Brusa.

“Kada sad pomislim na to, shvatim da je to bilo suludo”, dodala je Adel.

Vjenčali su se 2004. godine u Londonu. Brak je u početku bio savršen, ispunjen putovanjima i Brusovim avanturizmom koji je oduševljavao Adel. Poslije jednog putovanja, na koje je Brus otišao sam, ponovo su se javile sumnje.

“Kada se vratio, njegovi poljupci su bili drugačiji, drugačije me je grlio”, otkrila je Adel.

Brus je odbacivao optužbe sa tvrdnjom da je Adel paranoična. Redovan seks bio je dodatni razlog da Adel, makar nakratko, odbaci sumnje. Krenula je i na kurs kako bi se izborila sa svojom “neopravdanom ljubomorom”.

adel2

Ljubavnice i prijateljice

Brus je 2007. godine upoznao ženu po imenu Džejn.

“Nije mogao da prestane da priča o njoj. Jednom sam mu šaljivo rekla da se zaljubio u nju. Rekao mi je da je to besmisleno”, ispričala je Adel.

Njen bivši suprug je upoznao sa Džejn. Postala je njihova porodična prijateljica, a svaki put kada bi se Adel požalila da se osjeća zapostavljeno u njihovom društvu, Brus je to negirao.

A onda je došlo do Brusove afere sa porodičnom prijateljicom Kej.

“Stalno mi je govorila da sam nevjerovatna i da zaslužujem najbolje, kao da se iskupljuje zbog nečega. Ipak, nisam željela da sumnjam da me Brus vara sa njom. Bila mi je tako dobra prijateljica da nisam mogla da povjerujem u to”, priča Adel Teron.

Tokom poslovnog putovanja 2007. godine došlo je do novih otkrića o Brusovoj nevjeri. Kej i Džejn naslijedile su Alison i Rubi.

“Obje žene sam upoznala preko Brusa. On je uvijek imao mnogo prijateljica, koje su postale i moji prijatelji. Voljela sam i Alison i Rubi, ali su na tom putovanju bile hladne preme mene”, rekla je ona.

Na njen prigovor da se nešto neobično dešava, Brus se smejeo.

Intuicija nije pogriješila

Prva velika kriza u njihovom braku dogodila se 2008. Adel je upoznala terapeuta Tesu i uz pomoć nje smogla snage da prihvati istinu o svom odnosu sa Brusom.

Poslije njegovog puta u Kaliforniju i višemjesečnog odustva, bivši supružnici su porazgovarali. Brus je priznao da je u Kaliforniji spavao sa dvije žene.

“Plakala sam i plakala, bila sam veoma zbunjena. Međutim, u isto vrijeme sam osjetila i zahvalnost jer je konačno bio iskren prema meni”, ispričala je.

Adel sa budućim suprugom

Brus je Adel otkrio sve jer je smatrao da joj to duguje. Napisao je spisak svojih ljubavnica, Alison, Rubi, Kej, Džejn su bile na njemu.

“Vidjela sam na njemu i Tesino ime i zaledila sam se”, rekla je Adel.

Ona je morala da se izbori sa bijesom i razočaranjem i da preuzme kontrolu nad svojim životom. Prvi korak ka tome bio je da razgovara sa Brusovim ljubavnicama. Sve su bile iznenađene i posramljene.

Adel im je oprostila, ali je prijateljstva, osim sa Kej, odlučno prekinula.

O bivšem suprugu, koji sada živi na Karibima, rijeka je sljedeće:

“Ljuta sam jer me je lagao, ali nisam ljuta jer me je varao. Vjerujem da me voli na neki svoj način. Ipak, srećna sam jer nemam djecu sa njim”, izjavila je.

Nekoliko nedjelja nakon razvoda upoznala je sadašnjeg supruga, Sajmona Vilijamsa (41). Uskoro će se vjenčati. Adel ponekad posumnja u njegovu vjernost, ali je on razumije. Njihova veza je veza “ravnopravnih”. Adel je na vjenčanje pozvala Kej.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/muz-je-prevario-18-puta-sa-njenim-prijateljicama-svima-je-oprostila/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])