Dnevni horoskop za 24.04.2014.

Objavljeno: 24. 4. 2014 u 10:18h

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za danas…

horoskop

Ovan

Možda se osjećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je ratna slika ili mače na pragu. Duhovno, visoko ste motivisani i spremni da saznate sve životne tajne. Duhovne aktivnosti danas će naročito biti naglašene. Ako ste ozbiljni, započnite sa planiranjem odmah.

Bik

Snovi i vizije danas će da dolaze i odlaze u vidu nesvjesnih fotografija. Neki od ovih utisaka možda predstavljaju traumu ili fobiju koja je nadživjela svoju korisnost i želi da bude oslobođena. Moguće je da ćete izvući kreativnu inspiraciju iz ovih shvatanja i iskoristite je kao osnovu za umjetničke projekte. Do kraja dana osjetićete emotivnu rasterećenost.

Blizanci

Društveni događaji ili grupne aktivnosti mogu vas dovesti u kontakt sa mnogo ljudi, bilo da su oni bliski prijatelji ili povremeni poznanici. Novo lice pojaviće se u vašem životu, koje će da napravi razliku. Vjerovatno se nećete suzdržati od izražavanja svog mišljenja, tako da bi mogli da upadnete u probleme. Biće sve u redu, ukoliko budete imali taktiku. Ostali će cijeniti vašu iskrenost.

Rak

Fizički, danas bi trebalo da se osjećate veoma snažno i energično, a takođe ste spremni da pravedno sagledate sve događaje i situacije. Ovo je veoma dobro, jer bi mogao da se pojavi izazov koji će donijeti novu svrhu vašem životu. Entuzijazam prožima vaše biće u svakom momentu. Vjerovatno ćete biti izuzetno odlučni, bez obzira na veličinu zadatka.

Lav

Romantična želja suprostaviće se duhovnim strastima danas, a vi imate veliku želju da ih objedinite. Možda je vaš ljubavni partner sklon duhovnosti isto kao i vi i težite istim ciljevima. Većina strasti dolazi iz dubine vaše duše. Dakle, ako ste skloni kreativnosti na bilo koji način, možda ćete željeti da unaprijedite ova osjećanja kroz pisanje, slikanje ili muziku.

Djevica

Ukoliko ste trenutno u ljubavnoj vezi, vaš odnos mogao bi se pomjeriti na viši nivo posvećenosti. Možda odlučite da živite zajedno, vjerite se ili odredite datum vjenčanja. Ako ste već u braku možda odlučite da želite dijete. Slobodni strijelci mogu da očekuju da će uskoro privući nekoga. Spremni ste i šaljete jasnu signalizaciju dostupnosti potencijalnim partnerima.

Vaga

Moguće je da ćete dobiti poziv za značajan društveni događaj. Ovo može biti prilika da se sastanete sa važnim ljudima koji bi mogli da unaprijede vašu karijeru na neki način ili bi mogli biti uključeni u vašu oblast interesovanja. Vaša energija i entuzijazam biće primijećeni. Očigledno je da govorite iz srca kada diskutujete o onome šta vam je na umu.

Škorpija

Prethodno neiskorišteni talenat mogao bi se pojaviti danas. Moguće je da ćete odlučiti da unaprijedite ovaj talenat i stvorite novu vještinu koja će vam pomoći u svakom poslu kojem se posvetite. Ovaj dan je veoma pogodan za ovo. Trebalo bi da ste puni energije i entuzijazma i u stanju da se upustite u bilo koji težak zadatak. Osjećate se fizički nadmoćno. Ovo je dan izazova i novih poduhvata.

Strijelac

Romantične strasti mogle bi vas motivisati da unaprijedite svoj fizički izgled. Možda se odlučite za vježbanje, promjenu načina ishrane ili eksperimentisanje sa novom odjećom ili frizurom. Vjerovatno ćete dobiti rezultate koje ste željeli. Uz ogromnu količinu energije i entuzijazma iznenadićete sebe rezultatima koje ćete postići u bilo kojoj oblasti aktivnosti.

Jarac

Nagla, pozitivna promjena u vašem finansijskom stanju bi se mogla desiti danas. To bi moglo da bude povećanje plate, neki dodatni bonus ili neka isplata. Šta god da je u pitanju imaće veliki uticaj na vaš život. Takođe, možda ćete otkriti neki skriveni talenat koga prethodno niste bili svjesni. To bi isto moglo da utiče na odluke koje ćete donositi u budućnosti. Ne bojte se, svaka promjena je uvijek dobrodošla.

Vodolija

Informacije dobijene od prijatelja fokusiraće vas na novi cilj. Možda imate mnogo novih ideja kada su projekti u pitanju. Danas ćete biti u mogućnosti da uvidite koji od tih projektata je najprioritetniji. Potrudite se da se što više krećete. Šta god da radite, prvo sakupite sve informacije prije nego što počnete. Postoji šansa da izgubite vrijeme u potrazi za potrebnim resursima.

Ribe

Danas je vrlo moguće da dođe do promjene pravca. Moguće je da ćete upoznati nekog novog ili naletjeti na nekog koga niste vidjeli dugo vremena, ko će vam pružiti priliku da promijenite posao. Ili bi moglo da postane jasno da treba da se posvetite umjetnosti ili hobiju puno radno vrijeme. Koji god da je slučaj, ovo je veliki dan kojem treba da se prepustite, čak i ako sumnjate. Vaša poslednja dostignuća obezbijediće vam prednost.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-24-04-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])