Mislio je da je brži od voza (Video)

Objavljeno: 23. 4. 2014 u 19:00h

Penzioner (77) iz Češke je imao nevjerovatnu sreću da sačuva živu glavu kada je prelazio prugu.

voz

Njega je voz zakačio na pružnom prelazu, ali je on ipak preživio.

Video snimak ove umalo tragične nesreće postavljen je na YouTube. Na njemu se vidi kako je rampa na pružnom prelazu spuštena i nekoliko automobila koji čekaju da prođe voz.

Penzioner nije imao strpljenja da sačeka i krenuo je da prelazi prugu. Voz je protutnjao i oborio ga na zemlju. Poslije nekoliko trenutaka muškarac je ustao.

Čovjek je u ovoj nesreći izgubio cipelu, koja je odletjela nekoliko metara. Ipak, on je bukvalno “za dlaku” mogao da izgubi i glavu.

 http://youtu.be/bMV64QvPqMI

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mislio-je-da-je-brzi-od-voza-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])