Đule Van Gog u avionu spasio ženu od sigurne smrti

Objavljeno: 23. 4. 2014 u 12:38h

Zvonimir Đukić Đule pokazao se kao heroj u avionu koji je proteklog vikenda iz Beograda letio ka Abu Dabiju.

djule van gog

Kako otkriva putnik koji se zatekao na licu mjesta, jednoj putnici, za koju se pretpostavlja da je iz Koreje, sat i po poslije uzlijetanja je pozlilo. Preblijedila je i izgubila svijest, a u pomoć joj je pritekao roker koji je sjedio blizu nje.

“Primjetili smo da gospođi nije bilo dobro, ali vjerovali smo da je to zbog straha od letenja. Međutim, ona je naglo promjenila boju lica i onesvijestila se. Svi putnici su se uznermirili, a prvi je skočio Đule i dao joj vještačko disanje. Bilo je strašno! Imali smo osjećaj kao da smo u filmu”, priča putnik koji je bio prisutan.

On dodaje da ne zna kako bi se drama u avionu završila da pjevač nije bio priseban.

“On je najbrže reagovao, jer je sjedio nedaleko od nje. Avion je već bio na pola puta, nije bilo moguće da se neplanirano prizemlji negde. Srećom, Đuletova pomoć bila je djelotvorna, pošto je žena posle izvjesnog vremena došla svijesti”, dodaje izvor.

On kaže da su poslije ukazane Đuletove pomoći reagovali i članovi posade koji su ženi donijeli vodu i oslobodili joj prostor da dođe do vazduha, a po odlasku u Abu Dabi ona je hospitalizovana.

Đule nije bio dostupan za komentar. Kako se saznaje od njegovih prijatelja, roker je iz Abu Dabija odletio u Indiju, gdje će provesti odmor, a povratak u Beograd planira za dvije nedelje.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dule-van-gog-u-avionu-spasio-zenu-od-sigurne-smrti/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])