Dnevni horoskop za 23.04.2014.

Objavljeno: 23. 4. 2014 u 10:11h

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za danas…

horoskop

Ovan

Novi razvoj događaja vezan za romantičnu stranu vašeg života, ima izuzetno povoljan uticaj na vas – u stanju ste da svima govorite kako se osjećate i želite da sa cijelim svijetom podijelite radosna osjećanja. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Što je prije završite, prije ćete moći da nastavite po starom.

Bik

Ne dozvolite vašem egu da preuzme kontrolu nad ovim danom. Druge ljude iz vaše okoline je teško prevariti, niti ćete moći da ih privolite da učine stvari koje se protive njihovoj logici. Za vas bi bilo bolje da se okrenete vašem unutrašnjem biću, a vodstvo prepustite nekom drugom. Nemojte se začuditi ako danas zaplačete bez razloga.

Blizanci

Ne bi bilo loše da danas porazmislite o postupcima od prije nekog vremena. Moguće je da ste bili svjedoci nekih neobičnih situacija i sada je pravi momenat da sagledate i ocijenite vaše ponašanje. Ne bi bilo loše da poslušate savjet drugih. Razmotrite njihova zapažanja i prijedloge, naročito ako govore iz srca. Oni vas posmatraju iz drugačije perspektive.

Rak

Ovaj dan nikako nije pogodan za isticanje sopstvenog mišljenja u prvi plan i potrebe za dokazivanjem kako ste u pravu. Danas zaboravite na “glavnu ulogu”, u protivnom, vaša okolina će zauzeti defanzivni stav. Za vas bi bilo bolje da pokažete osjećajnu stranu po kojoj ste inače i poznati.

Lav

Ovoga dana, jedna izuzetno bitna stvar zahtijeva vašu pozornost. Najvjerovatnije se radi o profesionalnoj strani vašeg života i u pitanju je odluka vezana za radno mjesto. Ako je riječ o primamljivoj ponudi vezanoj za unapređenje, dobro razmislite da li zaista želite dodatnu odgovornost. Pogotovo ako višak obaveza nije adekvatno nagrađen.

Djevica

Pad energije, koji je započeo prije nekoliko dana, dostiže svoj vrhunac. Ovo se, između ostalog, odražava na vaš ljubavni život. S obzirom da se život sastoji od energetskih uspona i padova, ne uzimajte ovo previše k srcu. Pa ipak, ne bi bilo loše da sa voljenim bićem obavite jedan razgovor u pogledu zajedničke budućnosti.

Vaga

Voljeli biste da provedete dan u društvu osobe koja vas ispunjava pozitivnom energijom i vraća osmijeh na lice. Pokušajte da susret sa dotičnom organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Pročitajte neku knjigu na temu spiritizma ili prionite na meditaciju.

Škorpija

Ovo je dan kada shvatate da se potvrđuje staro pravilo – ljudi su skloni da zaborave loše, a da pamte dobre stvari. Jedan susret sa osobom iz prošlosti koja je iznevjerila vaše povjerenje, učiniće da joj konačno oprostite. Nema potrebe da živite u prošlosti i da nagomilavate negativne emocije. Pružite ruku pomirenja svima onima za koje mislite da to zaslužuju.

Strijelac

Osjećate da imate višak energije koju ne znate kako da kanališete. Za vas je najbolje da porazmislite o nekoj fizičkoj aktivnosti. Raspitajte se u vašem mjestu koji sve vidovi rekreacije postoje i šta je to što najbolje odgovara vašem temperamentu, a neće da vam remeti dnevne obaveze. Ne ustručavajte se da potražite savjet stručnog lica, a u međuvremenu, informišite se putem odgovarajuće literature ili interneta.

Jarac

Možda vam se ukaže iznenadna prilika za napredovanje. Inovativne ideje možda nađu put do vas, tako da će vaše umijeće i sposobnosti biti cijenjene sada. Nova svijest vam je pokazala mnogo jasniji put kojim bi trebali da krenete ka ostvarenju svojih ciljeva. Nemojte se plašiti da preuzmete vodstvo ako se to od vas zahtijeva. Vi ste rođeni vođa!

Vodolija

Vjerovatno ćete danas najviše razmišljati o finansijama. Ako ste u deficitu sa istima, najbolje bi bilo da neko vrijeme iskoristite za učenje o zakonima i principima štednje. Ono u čemu najviše uživate su definitivno putovanja. Priuštite sebi bar kraći predah tako što ćete otići na izlet sa voljenom osobom.

Ribe

Danas nađite vremena da povedete računa o vlastitom zdravlju. Ne mora da znači da vam je potrebna medicinska intervencija bilo koje vrste, već samo najobičniji rutinski pregled. Takođe, pokušajte da poradite na opštoj kondiciji. Zamolite dobrog prijatelja da vam se pridruži u rekreaciji. Lakše je u dvoje.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-23-04-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])