“Srpska” Benfika osvojila titulu

Objavljeno: 21. 4. 2014 u 09:16h

Fudbaleri Benfike pobijedili su Olhanense sa 2:0 i osvojili rekordnu 33. titulu prvaka Portugala pošto dva kola prije kraja imaju sedam bodova više od Sportinga.

srpska benfika

Lima je sa dva gola u tri minuta (57. i 60.) doneo pobjedu Benfiki, a sa klupe su ušli reprezentativci Srbije Filip Đuričić i Lazar Marković.

Osim Đuričića i Markovića u osvajanju titule lisabonskog tima učestvovali su i Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani koji nisu bili u sastavu na ovom meču. Ali i Nemanja Matić koji je na zimu pojačao londonski Čelsi.

Najviše mečeva odigrao je Lazar Marković (24) uz postignutih pet golova ove sezone. Fejsa je odigrao 16 utakmica, Filip Đuričić osam, a Miralem Sulejmani 10 uz jedan gol.

Benfika do kraja sezone ima šansu da osvoji još tri trofeja. U Liga kupu igraju polufinale sa Portom, u finalu kupa se sastaju sa Rio Aveom, a u polufinalu Lige Evrope igraju dvomeč protiv Juventusa.

izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/srpska-benfika-osvojila-titulu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])