Trudnica sa djecom povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno: 19. 4. 2014 u 13:06h

U udesu na uglu Beogradske i Žila Verna povrijeđene su četiri osobe. Trudnica od 22 godine zadobila je povredu čela, trupa i stomaka. Šestogodišnji dječak je u toj nesreći zadobio povredu glave i ortopedske povrede.

hitna

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je više osoba povrijeđeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Sinoć u 19.49 u ulici Zage Malivuk ispred broja 19 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac od 42 godine, u svojstvu vozača, zadobio povredu glave. U 19.50 u saobraćajnoj nesreći na uglu Beogradske i Žila Verna povrijeđene su četiri osobe. Trudnica od 22 godine zadobila je povredu čela, ortopedske povrede trupa i povredu stomaka. Šestogodišnji dječak je u toj nesreći zadobio tupu povredu glave i ortopedske povrede. Djevojčica od pet godina je, takođe, zadobila povredu glave, a dvogodišnja djevojčica nije imala vidljive povrede, ali je i ona prevezena u Urgenti centar.

U nesreći koja se dogodila u 22.33 časa na putu od Sremčice ka Moštanici povrijeđene su tri osobe. Muškarac od 22 godine zadobio je tupu povredu glave i istezanje vrata, žena od 20 godina je istegla vrat, a druga ženska osoba od 20 godina je imala povredu leđa. Hitna pomoć je u toku protekle noći obavila ukupno 99 intervencija, od kojih su 16 bile na javnom mjestu.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se uglavnom javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari, dijabetičari svi i ostali. U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 122 intervencije od kojih je 41 bila na javnom mestu. Dogodila su se tri saobraćajna udesa bez težih posljedica.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trudnica-sa-djecom-povrijedena-u-saobracajnoj-nesreci/||claudebot