Građani dužni 29 miliona evra

Objavljeno: 19. 4. 2014 u 14:28h

Ukupan dug građana Crne Gore po osnovu kreditnih kartica na kraju prošle godine iznosio je oko 29 miliona evra, a po dozvoljenim minusima na tekućim računima 13,92 miliona, pokazuju podaci crnogorske Centralne banke.

podgorica

U odnosu na podatke iz 2012. godine, dug građana po osnovu kreditnih kartica građana smanjen je šest odsto, a po dozvoljenim minusima 5,9 odsto.

Iz Centralne banke rekli su da je na kraju decembra prošle godine dug na kreditnim karticama imalo oko 27.200 građana.

“U dozvoljenom minusu bilo je oko 67.360 građana”, naveli su iz Centralne banke.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gradani-duzni-29-miliona-evra/||claudebot