Preziru se: Živi Ken otkrio istinu o “ljudskoj Barbie” (Foto)

Objavljeno: 18. 4. 2014 u 11:12h

Umjesto da Ken bude glavna podrška svojoj dragoj Barbi, Džastin Jedilika ljut je na svoju “koleginicu” Valeriju Lukjanovu.

ken barbi 1

Naime, najpoznatiji živi Ken smatra da je Barbika željna pažnje, zbog čega daje kontroverzne izjave, ne bi li se dočepala novinskih naslova po svaku cijenu.

Na sve to on smatra da je Barbi potpuno “fejk”, pa je odlučio da iznese pravu istinu na vidjelo.

ken barbi 2

“Pojavljuje se svuda i praktično propovijeda nacizam. To kako je postala poznata je apsolutna laž, a to izgleda niko ne primjećuje. Zato su ona i njeni prijatelji smislili da je obuku kao lutku i proture malu bijelu laž da je potrošila 600 000 dolara na operacije da bi izgledala kao Barbika”, rekao je.

Inače, Ken za sebe kaže da je potrošio blizu 140 000 dolara na operacije, kao i da je imao 149 kozmetičkih procedura i 19 ozbiljnih operacija.

ken barbi 3

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/preziru-se-zivi-ken-otkrio-istinu-o-ljudskoj-barbie-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])