Ispovijest Aleksandra iz Beograda: “Uživam što sam žigolo”

Objavljeno: 17. 4. 2014 u 10:01h

Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspješne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida.

zigolo

Ovako počinje svoju ispovijest Aleksandar. A (30), koji radi kao trener plivanja na Floridi, a u Beogradu zarađuje za džeparac tako što udovoljava damama. Najčešća klijentela su mu starije, sofisticirane Beograđanke.

“Ovaj posao ne radim zato što moram, već iskreno uživam u njemu”, kaže Aleksandar, koji već 13 godina živi i radi u Majamiju.

Kad dođe u rodni Beograd, što čini nekoliko puta godišnje, prodaje erotsku masažu uz seks. Radi kao žigolo.

“Ideja je potekla od erotske masaže jer uživam u dodirima, a mnoge žene, pogotovo one poslije navršene 40. godine, znaju da uživaju u muškom dodiru. Sa mnom mogu sve da probaju. Šta god da su oduvijek željele mogu da prijedlože, a sve to i dobiju. Zato su i spremne da plate za seks”, priča mladi žigolo, inače diplomirani student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

zig2

Klijentkinje mu nisu isključivo Beograđanke, već putuje, po dogovoru, svuda po Srbiji, a viđanja ugovara preko Skajpa, mejla ili telefonom.

“Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke. Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvjere, dolaze i više puta. Cijena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u prosjeku mjesec dana, za to vrijeme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim”, priča Aleksandar.

Ovaj mladić je najprije postavio oglas na internetu, a potom je klijentelu skupljao „po preporuci“. Ipak, ono što ga razlikuje od tipičnog žigola je to što među ženama pravi selekciju.

“Dame biram, ne po fizičkom izgledu ili materijalnom stanju, već hoću da komuniciram sa osobama koje su kulturne, obrazovane i njegovane, jer mi je higijena na prvom mjestu. Najviše mi se javljaju dame preko 40 godina, koje u tom dobu znaju tačno šta hoće a umiju i da se opuste. Nedavno mi se javila dama i dogovorili smo masažu, a ona ima šezdeset i neku godinu”, priča on.

Na pitanje kako reaguju njegovi prijatelji i poznanici što se bavi ovako kontroverznim poslom, on kaže da su ga u početku osuđivali

“Sada su prihvatili ovo kao moj hobi”, zaključio je Aleksandar.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ispovijest-aleksandra-iz-beograda-uzivam-sto-sam-zigolo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])