Nesreća u Čikagu: Poginula mlada Kladušanka

Objavljeno: 15. 4. 2014 u 14:46h

Kako saznajemo, u američkom Čikagu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila mlada Kladušanka, dvadesetrogodišnja Dalila Smith, rođena Bajrić, koja je preminula od posljedica zadobivenih u ovoj nesreći.

djevojka iz kladuse

Kako saznajemo od tamošnjih medija, nesreću je skrivio Glenn Jones, zbog prebrze vožnje, a u čijem je vozilu Dalila bila suvozač. Njihovo vozilo je bilo bez registarskih oznaka, vjerovatno da bi se vozač izvukao bez kazne za prebrzu vožnju.

Prilikom saobraćajne nesreće, njihovo vozilo je prvo udarilo u drugo vozilo, pa u drvo, nakon čega je Dalila ispala iz vozila. U drugom vozilu nalazilo se žena i dijete, koji su takođe povrijedjeni. Vozač Glenn zadržan je u pritvoru, bez mogućeg puštanja uz jamčevinu.

Dalila je ukopana u “Memorial Park Cemetery”, na adresi 9900 Gross Point, road Skokie, IL 60076. Ožalošćena porodica Dalile su sin Brady, otac Emin Bajrić, mati Zemira, sestra Amajla, djed Muhamed i baba Senija.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nesreca-u-cikagu-poginula-mlada-kladusanka/||claudebot