Na terenu spasio život protivniku (VIDEO)

Objavljeno: 31. 3. 2014 u 12:48h

Kada je život u pitanju na sportskom terenu, zaboravlja se na sve podjele, više nije bitno ko igra za koji tim, niti koji je rezultat meča. Dokaz za to stiže nam iz Ukrajine.

452081_gruzijac-fudbal-foto-jutjub_f

Na meču tamošnjeg fudbalskog prvenstva između Dnjepra i Dinamo Kijeva (1:2), desila se situacija u kojoj je život Oleha Husjeva, fudbalera Dinama bio ozbiljno ugrožen.

Nakon duela sa golmanom Dnjepra Denisom Bojkom, Husjev je ostao da leži na travi.

Shvativši ozbiljnost situacije, njegov rival na ovom meču (vjerujemo u budućnosti veliki prijatelj), 28-godišnji gruzijski reprezentativac Džaba Kankava, pritrčao mu je, i izvadio jezik jer je vidio da se guši.

Brzom reakcijom, a po svjedočenju ljekara iz obližnje bolnice – Kankava je rivalu spasio život, što je uostalom jedino bitno u ovoj priči.

Uostalom, u svakoj priči je, prije svega – važno biti čovjek.

http://youtu.be/772U9HsECys

Izvor: Blic.sport

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-terenu-spasio-zivot-protivniku-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])