Makedonska “Oro”: Dopisivala sam se sa Merilin Monro, uskoro snimamo film! (Video)

Objavljeno: 4. 11. 2013 u 13:07h

”Moja životna želja je da snimim film u Holivudu i da zaigram sa Merilin Monro, Džejmsom Dinom i Marlinom Brandom. Oni su vidjeli moje slike i kontaktirali su me. “Ja sam to, naravno, prihvatila”, rekla je starleta Katerina Stojanovska.

makedonska-oro

Sindrom “Oro” se širi regionom. Poslije Milice Mimi Živanović, sa biserima je počela da briljira i mlada starleta Katerina Stojanovska.

U prilogu makedonske televizije “Kanal 5″, djevojka iz Skoplja je novinaru otkrila da joj je želja da snimi film sa Merilin Monro, s kojom se ujedno i dopisivala preko Fejsbuka.

“Moja životna želja je da snimim film u Holivudu i da zaigram sa Merilin Monro, Džejmsom Dinom i Marlinom Brandom. Oni su vidjeli moje slike, nekako su došli do njih, došli su do mog konktakta i kontaktirali su me. Ja sam to, naravno, prihvatila”, rekla je iz čista mira Katerina.

Na pitanje da li je upoznala Merilin Monro, odgovorila je:

“Nismo još, ali smo se dopisivali na Fejsbuku”, kazala je Stojanovska, dodavši da joj je Monroova rekla da je prekrasna ličnost.

Izvor: Magazin.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/makedonska-oro-dopisivala-sam-se-sa-merilin-monro-uskoro-snimamo-film-video/||claudebot