Zorica Kondža: Ilma, želim ti sreću!

Objavljeno: 31. 10. 2013 u 15:08h

Trinaestogodišnja Ilma Kahahmet očarala je region svojim predstavljanjem u prvoj epizodi muzičkog šoua “X Factor” koja je u utorak emitovan na televiziji Pink BH.

foto

Za samo dva dana njen video na YouTubeu pregledan je skoro 800. 000 puta, a ravnodušna nije ostala ni hrvatska pjevačica Zorica Kondža, čiju je pjesmu “Ima jedan svijet” djevojčica iz Kiseljaka interpretirala.

“Iskreno govoreći , kad su mi rekli da će pjesmu otpjevati djevojčica od 13 godina, bila sam skeptična. Za tako zahtjevnu pjesmu treba imati malo više zrelosti i glasa. Nakon što sam čula izvedbu, bila sam više nego iznenađena, jer sam vidjela djevojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! Draga Ilma od srca želim da ti se ostvare muzički snovi”, poručila je Kondža.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zorica-kondza-ilma-zelim-ti-srecu/||claudebot