Na dnu provalije: Zarobljen u kolima napisao pismo porodici i umro

Objavljeno: 30. 10. 2013 u 14:54h

Dejvid Velč napisao je oproštajno pismo svojoj ženi i četvorici sinova dok je danima ili nedjeljama sjedeo zarobljen u džipu na dnu kanjona, čekajući smrt.

foto

Amerikanac Dejvid Velč napisao je oproštajno pismo svojoj ženi i četvorici sinova dok je sjedeo zarobljen u kolima na dnu kanjona u Juti, gdje je pronađen mrtav više od mjesec dana kasnije.

Velč (54) je sjeo u svoj Pontiak i bez znanja porodice nestao u nepoznatom pravcu. Porodica je prijavila Velčov nestanak još 2. septembra, ali je prošlo čak 7 nedjelja prije nego što je do njih stigla tragična vijest.

Velč je, kako policija pretpostavlja, zaspao za volanom i survao se u kanjon u zabiti Jute i tom prilikom ostao zarobljen u kolima.

Istražioci ne mogu da utvrde koliko dugo je Velč poživio zarobljen u automobilu, ali strahuju da je agonija mogla potrajati nedjeljama.

Takođe, nepoznat je razlog zašto se Velč bez obavještenja uputio u zabit Jute skoro 1000 milja daleko od svog doma u Menhetnu u Kanzasu.

U danima agonije, Velč je napisao više pisama svojoj ženi (32) i četvorici sinova, čiji sadržaj nije dostupan javnosti, već isključivo porodici.

Velča je pronašao autostoper 18. oktobra, 46 dana nakon njegovog nestanka. Na licu mjesta policija nije pronašla tragove kočenja, tako da se prema uviđaju smatra da je Velč zaspao za volanom, a potom se survao i ostao zarobljen u kolima koja su se prevrnula na suvozačevu stranu. Velč je tom prilikom ostao zarobljen u kolima u kojima ga je nakon neutvrđenog broja dana stigla smrt.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-dnu-provalije-zarobljen-u-kolima-napisao-pismo-porodici-i-umro/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])