Mladić skočio u smrt s vrha zgrade u Tuzli

Objavljeno: 28. 10. 2013 u 15:28h

Emir Mustafić (34), u Tuzli poznatiji po nadimku Hibrid, počinio je samoubistvo danas oko 12:25 sati skokom s vrha zgrade u naselju Paša Bunar.

foto

Od komšija saznajemo kako je Mustafić u posljednje vrijeme imao određenih zdravstvenih problema te da je bio na liječenju u dvije zdravstvene ustanove.

“Prije nekoliko godina vozio je taksi, od malih nogu je išao na utakmice i navijao za Slobodu. Međutim, sve je to batalio”, kaže nam jedan od komšija.

Mustafić je sin jedinac, a kako su nam ispričale njegove komšije njegova majka se potajno nadala da će se uskoro oženiti.

“Znam da mi je rekla kako mu je prepisala stan i da čeka da se oženi. Nažalost, on je digao ruku na sebe”, rekao nam je sagovornik.

Jedan od komšija je vidio kako Mustafić skače sa zgrade. Nakon što je pao na asfalt ostao je nepomičan. Uviđaj obavljaju službenici policije.

Izvor: Klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-skocio-u-smrt-s-vrha-zgrade-u-tuzli/||claudebot