Saobraćajni kolaps u Hrvatskoj

Objavljeno: 17. 8. 2013 u 11:12h

Na putevima kroz Hrvatsku jutros su velike gužve i zastoji zbog protesta i saobraćajnih nezgoda, pa iz Hrvatskog auto-kluba vozače pozivaju da budu strpljivi.

saobracaj

Saobraćajne nezgode uzrokovale su zastoj na dionici autoputa Zagreb – Karlovac od petlje Lučko prema Karlovcu.

Zbog protesta seljaka zatvoreni su ulazi i izlazi na petljama Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica na autoputu Bregana – Lipovac. Saobraćaj se preusmjerava na petlje Okučani i Slavonski Brod.

Zatvoren je magistralni put u Velikoj Kopanici, Čemincu, Novoj Gradiški, Županja – Orašje, na dionici Potnjani – Bračevci, te dio magistralnog puta prema ulazu na autoput na petlji Đakovo.

Kilometarske kolone vozila su na od petlje Jankomira prema petlji Lučko na autoputu Bregana – Lipovac, zatim pred naplatnom rampom Lučko od Zagreba prema petlji Bosiljevo, kao i pred naplatnom rampom Sveta Helena na autoputu Zagreb – Goričan.

Pojačan je saobraćaj putničkih vozila na ulazu na graničnim prelazima Goričan, Macelj i Metković i na izlazu iz Hrvatske na Kaštelu.

Vrlo je gust saobraćaj u svim trajektnim pristaništima i lukama, posebno na Cresu, Rabu i Pagu.

Na svim važnijim magistralnim putevima danas do 14.00 časova i sutra od 12.00 do 23.00 časa zabranjen je saobraćaj za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/saobracajni-kolaps-u-hrvatskoj/||claudebot