Banjalučka moda stigla u Majami

Objavljeno: 30. 3. 2012 u 09:31h

Ovih dana banjalučka agencija “Alta aksis” sa direktorom Davorom Sladakovićem na čelu imala je priliku da predstojeći “Banjaluka Fashion Fair – Intercontinental 2012” predstavi u Majamiju u SAD na “Miami Beach International Fashion Weeku”, poslije čega će od 23. do 26. maja ova manifestacija biti održana u Banjaluci.

Sašenka Popić

Ušli smo u novo doba svog postojanja, jači nego ikada, moćniji od svih manifestacija sličnog karaktera u regionu. Samom koncepcijom je internacionalnog, a sada evo i interkontinentalnog tipa. U Majamiju sam predstavio svoje dvije kolekcije – rekao je Sladaković.

Nova, ženska kolekcija pod nazivom EDGE (Oštrica) proizvedena u preduzeću “Padrino Fashion” iz Novog Grada, dopunjena njegovom kolekcijom “Executiv” ženskih čarapa, “Gloria Linea” iz Banjaluke, premijerno je predstavljena u SAD.

Pored Davora Sladakovića, svoje kolekcije predstavile su i dizajnerke Marina Nikolić i Ljiljana Majkić.

Sladaković, koji je u proteklih nekoliko godina podigao domaću modnu scenu na viši nivo, tvrdi da je Republika Srpska sa “Banjaluka Fashion Fairom” u redovnom kalendaru svjetskih modnih zbivanja.

Banjaluka je destinacija u koju svijet mode ima ambicije da dolazi i sarađuje, a saradnja je osnovni postulat novog svjetskog trenda u progresu i ostvarivanju. Dok sam živ, to će biti moj moto, jer poslije moje porodice, Republika Srpska i ljudi koji ovdje žive moja su najveća ljubav. Učiniću sve da se ne traže po svijetu, već da ih svijet ovdje potraži, kao i mene što je našao – navodi dizajner.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjalucka-moda-stigla-u-majami/||claudebot